E-kull

Askepotts Eventyrlige små har blitt 2uker allerede. Alt står bra til
Gjengen har blitt en uke, og alle har doblet fødselsvekten sin
Askepotts Eventyrlige e-kull ble født natt til 12.mars. 6 nydelige små, 3 av hvert kjønn. Jenny er en superflink Mamma.
Jenny leken og i fin form, dag 55 i drektigheten
Nydelige Jenny...vakker blivende mor
Deilig å rulle seg i snøen med magen....
Deilig å kjøle seg ned...
Er du snart ferdig med å ta bilder eller....?
Jenny er drektig! Vi har vært på ultralyd og kunne se mange små i Jennys mage. Nå håper vi at alt går bra, og at det blir født mange flotte,friske valper i mars. Her er hun avbildet med sine herlige fórverter Gunnar og Anne, som snart skal bli "Besteforeldre"
Ventetiden har startet....vi reiser hjem fra Danmark med stor tro på at Jenny er drektig. Hvis alt går bra, forventes det valper innen 14 mars.......

VALPEPLANER 2020

Vi planlegger å parre N DK UCH JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny ved hennes neste løpetid, som forventes i januar. (Nå har Wilma, som Jenny bor sammen med til daglig, startet på sin løpetid, så mulighetene for parring i desember er så absolutt til stede)

Jenny er en supertrivelig tispe, med verdens herligste gemytt. Glad og fornøyd er hun med på det meste. Hun er en leken ,glad og sosial schapendoes, akkurat slik de skal være. Aldri noen sure miner fra den kanten. Trygg og fin, alltid omgjengelig og grei. Hun er norsk og svensk utstillingschampion, og Junior verdens vinner fra 2018. Hun vant norsk kennel klub sin årskonkurranse i 2018, og ble den mestvinnende schapendoesen der. Hun har godkjent avlsbedømmelse, er øyelyst fri, frirøngtet hofter og albuer. med andre ord en frisk og vakker hund. Vi er sikre på at hun vil bli en flott mor, og håper på friske nydelige valper når den tid kommer.

Hannhunden vi har sett oss ut, er også en trivelig kar. Han er fra Danmark og er multichampion/vinner. DEVDH LU DK CZ SI PL AT HU SM BE SK INT IT HR SE NL CH NO NORD UCH DEVDHJCH DESAJUSG 14 DEVDHFJJSG 14 DEH-SGDO 15 BELXW15 DEROSG14 ATBDSG-TUL16 ATBDSG-TUL17 MIEAEUW16 AMBIOW17 AMBIOW18 SMTP17 ITENCIW18 ALPSG18 ALPSG19 Fanica ZigZag Zylvester. Han har godkjent avlsbedømmelse, øyelyst fri, og frirøngtet i hofter og albuer.

Vi har stor tro på denne kombinasjonen, og forventer oss meget gode avkom. 

Ved interesse ta kontakt på kennelaskepott@yahoo.com

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kjøpe valp hos dere.

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir veldig glad for tilbakemelding. Betyr mye for meg 😊 mvh Reidun Skeide