Askepotts blogg

Askepotts Eventyrlige Embla var på sin andre utstilling i helga, og for et fantastisk resultat! Hun endte opp med Best i rasen, fikk Nordic Cert og ttitlene Norsk Vinner 2021 og Norsk Juniorvinner 2021.

Nå går vi og venter i spenning her....N UCH Askepotts Charming Cajsa og Gullstjerne's Ferdinand har møttes til vellykkede parringer. Vi må nok vente noen uker til før vi kan si om hun er drektig, men vi krysser fingre og labber for at hun vil få flotte,friske valpetasser i begynnelsen av september.

Dette er en kombinasjon mellom to rasetypiske, trivelige hunder. De har begge gjennomgått mange helsetester og alt ser bra ut.

Vi gleder oss 😀😀😀

Så var det plutselig sommer....siden sist jeg skrev, har det skjedd litt av hvert😀

Vi har vært på NKK utstilling, og det er lenge siden sist... Både Askepotts Eventyrlige Embla og Askepotts Eventyrlige Even stilte for første gang . Askepotts Charming Collargol var også med. Alle tre var flinke i ringen på en varm dag. Begge hannhundene fikk excellent med flotte kritikker, og Embla klinket til med excellent, ck,rec cert og ble 2btk. Fantastisk! I forbindelse med utstillinga fikk vi også tatt avlsbedømmelse på både Falla,Embla og Hugo (Collargol) og de er nå godkjent for avl av den nederlandske raseklubben 😀

På helsefronten har nå E-kullet kommet i gang med røngten av hofter og albuer, samt øyelysing. Foreløpig er det bare gode resultater, og vi krysser fingre og labber for at resten av gjengen også blir røngtet fri og øyelyst fri. Tusen takk til valpekjøpere for at dere følger godt opp på helseundersøkelser!

En  ukes fjelltur i telt med Livlig og Gimmic har det også blitt, noe de var storfornyde med. En ferieform som passer de utmerket. Her får de vært ute i naturen sammen med oss hele dagen, og sovet i teltet sammen hele natta. Masse kooooooos 🙂🙂🙂

Nå har N UCH Askepotts Charming Cajsa fått løpetid, og vi håper på vellykket parring, slik at stua igjen kan fylles opp med små valpetasser til høsten.

Vi ønsker alle en riktig god sommer😎

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kjøpe valp hos dere.

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir veldig glad for tilbakemelding. Betyr mye for meg 😊 mvh Reidun Skeide