Betsys skryteside

ASKEPOTTS BLIDE BETSY På denne siden legger vi inn skryt av resultater som Betsy oppnår
Betsy debuterte i utlandet på den danske klubweekend. Hun fikk excellent og flott kritikk av spesialdommer Mark James. Reisa gikk flott, både biltur og ferjetur. Vi satt i kennelrommet på båten, og der syntes både Betsy og kullsøster Jenny at det greieste var å sove... Fantastisk godt med unghunder som takler det meste på strak labb. Tusen takk til fórverter som gjør en super jobb :-)
Betsy fikk sitt første Cert og ble BIR på utstilling i Letohallen 28.april, med strålende kritikk
Fineste Betsy debuterte 7/4-2018 som junior i utstillingsringen på NKK Bergen. Hun var som vanlig glad og fornøyd, og tok den lange turen, hotellovernatting, utstilling osv på strak labb. Deilig med en så trygg og positiv unghund :-) På utstillingen ble det Ecxellent og følgende kritikk:Velprop. Velutviklet for alderen. Godt hode for alderen. Mørke øyne. Normalt vinklet fram og bak. Stram fin overlinje. Bra pels og farge for alderen. Beveger seg bra. Vi gleder oss til et spennende utstillingsår med Betsy
Betsy deltok på valpeshow 13. og 14. januar 2018. Hun ble BIR med HP begge dager. søndagen ble hun i tillegg plassert som nr 3 i gruppa! Hun er blid og glad hele helgen. En fantastisk flott hund :-)

Dommer søndag var nederlandske Jos Dekker, som synes at Betsy var alldeles praktfull. Hun fikk følgende kritikk:

Askepotts Blide Betsy var på sitt første valpeshow 11.11. Hun synes det var veldig moro.Hun logret fra vi kom inn i hallen, til vi dro igjen. Meget positiv,glad og trygg valp! Dommer var Paul Lawless og han mente dette:4 month attractive feminin bitch.Nicely balanced.Nice head.Lovely eyes.Ears wellplaced.Good topline.Angulation good in front and rear.Nicely balanced sidegait. Flott start på utstillingskarrieren :-)
Søndag 12.11. var Betsy på sitt andre valpeshow og tok sitt andre BIR :-) Dommer var Freddie Klindrup og han mente bl.a. at hun hadde utmerket hode og utrykk,saksebitt,godt neseparti, mørke øyne, korrekt ansatte ører, utmerket hals,kropp og benstamme, korrekt ansatt hale, normale? vinkler, beveger seg godt.God pels og godt temperament. Særdeles lovende!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.09 | 21:02

Hei.Kan du sende meg en epost? Enklere å kommunisere på den måten kennelaskepott@yahoo.com

...
10.09 | 20:31

Hei og takk for svar! Hvordan er de i forhold til allergi (tenker på pm de er såkalt allergi vennlig)? Og mår de har vert ute og blitt våt, tørker de lett opp?

...
08.09 | 08:57

De elsker å få være med på aktiviteter og kan brukes til det meste. Men takler godt at det ikke skjer noe hele tida(Trives utmerket i sofaen )Flott famhund

...
08.09 | 08:53

Schapendoesen er ganske så annerledes enn border collien i sin væremåte. De har en god "av-knapp", dvs en god evne til å slappe av mellom aktivitet.ikke stress

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE