Askepotts blogg

Nok et år går mot slutten, og det er tid for et tilbakeblikk.

2019 har vært et aktivt år for Kennel Askepott, med mange flotte opplevelser.

Det har blitt arrangert aktivitetshelg i Hamarområdet, gjeterkurs i Vågå, turdager rundt omkring, klikker/shaping-kurs mm. 

Flere av hundene fra Kennel Askepott er aktive rundt omkring med forskjellige aktiviteter (uttilling, rallylydighet, gjeting,agility osv) Noen konkurrerer og andre trener for gøy.

Vi er så takknemlige for alle de flotte valpekjøperne som gir hundene de gode hjemmene de fortjener. 

I løpet av året har vi  også fått flere nye tilter på Askepott-hundene.Askepotts Blide Billy ble Norsk Utstillingschampion. Kullsøster B-Jenny ble også det, i tillegg ble hun Dansk utstillingschampion. På årets Norske Vinner -utstilling, fikk vi nok en Norsk Juniorvinner i gjengen. Askepotts Charming Collargol ble Norsk juniorvinner 2019. Kennel Askepott blir nok en gang kåret til «Årets oppdretter» av Norsk Schapendoesklubb. Vi har 8 hunder inne på lista, og mange høyt opp. Betsy gjorde det best av våre, og det er ikke værst, når hun i tillegg har hatt valpekull i år.  Hun var en super Mamma. 

Flere har også tatt helseundersøkelser, noe vi er veldig opptatt av i Kennel Askepott.  Hofter og albuer er røngtet på 6 stk, alle med beste resultat. 10 stk har blitt øyelyst, og alle 10 ble øyelyst fri. Fantastiske resultater!

 

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kjøpe valp hos dere.

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir veldig glad for tilbakemelding. Betyr mye for meg 😊 mvh Reidun Skeide