Askepotts blogg

Askepotts Blide Betsy ble BIR på søndagens utstilling. Flott start på utstillingsåret...2 BIR av 2 mulige :-)
Askepotts Charming Collargol og Askepotts Charming Cinderella debuterte på valpeshow med hederspremie og BIR og BIM. De var sååå flinke .Gratulerer :-) Betsy stilte også opp og blei BIR :-)

Da sier vi farvel til 2018 og ønsker 2019 velkommen. 

Kennel Askepott har mange gode minner fra året som gikk. Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre herlige valpekjøpere som tar så godt vare på de firbeinte askepottene. Charmtrolla fra 2018-kullet vokser og trives i sine nye hjem. Kennel Askepott blir ÅRETS OPPDRETTER på Norsk schapendoesklubb sin liste (hvis ikke vi har regna veldig feil på poengsummene).Tusen takk til alle dere som har dratt på utstilling med hundene deres, det er takket være dere at vi vant Smiler stort Flere av askepottene har også gjort det bra på den individuelle lista. Mange takk for gode minner fra turer til utstillinger i inn og utland.

JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny må jo nevnes spesielt, for maken til resultater som hun har oppnådd i utstillingsringen er jo slikt man bare kan drømme om. Hun er kåret til ÅRETS RASEVINNER på NKK sine internasjonale utstillinger. Hun har mottat Dansk Klubcert,Dansk Juniorcert, Nordic cert, og er fullcertet i Norge. Hun ble Juniorvinner på den Danske Klubweekend, og nr 2 av alle tispene. På den Norske spesialen ble hun best av juniortispene og nr 2 av alle tispene. Hun ble Junior World Winner i Amsterdam. KulKulKul

Av gode minner må jo også nevnes aktivitetshelg på Hamar, turdager , valpetreff osv.

Vi gleder oss til et spennende nytt år, og håper at vi treffer mange hyggelige venner og skaper nye gode minnerKulHjerte

 

JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny toppet utstillingsåret 2018 med å vinne årets mestvinnende hund på Norsk Kennelklub sin liste. Et fantastisk år for denne vakre hunden, som fremdeles er Junior!!! Jeg er så stolt av henne. Et fantastisk år hvor hun har innhentet mye heder og ære, og flere cert og juniorcert, både i Norge, Danmark og Nederland.
Lørdag kom det veldig hyggelig besøk. Annea og 3 av valpene fra hennes siste kull, sammen med eierne sine. Hundene lekte og moret seg, og vi fyra opp i grillhytta. Deilig med litt pause fra leken, og pølser mm. Det var sååå hyggelig å se de små igjen. Trygge og tillitsfulle valpetasser, som snart er 4 mnd.

Nyeste kommentarer

31.12 | 12:45

Fantastiske Jenny og resten av blidfiser og charmtroll.♥️
En utolig flottet, festlige, kloke, glade chapendoes, "kjappendosser". En vidunderlig rase.♥️
Lykke.

...
10.09 | 21:02

Hei.Kan du sende meg en epost? Enklere å kommunisere på den måten kennelaskepott@yahoo.com

...
10.09 | 20:31

Hei og takk for svar! Hvordan er de i forhold til allergi (tenker på pm de er såkalt allergi vennlig)? Og mår de har vert ute og blitt våt, tørker de lett opp?

...
08.09 | 08:57

De elsker å få være med på aktiviteter og kan brukes til det meste. Men takler godt at det ikke skjer noe hele tida(Trives utmerket i sofaen )Flott famhund

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE