Askepotts blogg

Gode snille Alfred har nå blitt omplassert, og vi ønsker han lykke til i sitt nye hjem. Vi tror og håper at det kommer til å gå veldig bra. Han har også blitt øyelyst fri for arvelige sykdommer for tredje gang :-)
Cajsa debuterte i utstillingsringen i helgen.Hun var kjempeflink! Tusen takk til Monica for at du viste henne så godt, mye trening bak, bra jobba!

WOWKulKulKul For en fantastisk helg Kul Kennel Askepott stilte med søstrene sisters denne helgen; Jenny, Betsy og Lussi. Fredagen fikk Jenny excellent, Lussi very good og Betsy excellent med ck. Betsy ble 2btk og fikk res cacib og res cert. Etter utstillinga var det tur og lek og moro med 4 andre schapendoestisper. lørdagen var det utstillingsfri, så da koste vi oss masse ute i det fine været. vi gikk tur og denne gangen var det leketreff med 5 stk schapendoes fra vestlandet. De 4 unge har Askepotts Alfred Atlet som Pappa, så det var moro å se hvor flott alle oppførte seg. Bare lek og moro...typisk schapendoesHjerte Litt pølsebål blei det også, før vi tilbrakte resten av lørdagen på hytta. Søndag var det igjen utstilling, denne dagen var det Nordic Dog Show. Dommer var rasespesialist Anne Cathrine Unelsrød. Alle tre Askepott-snuppene fikk excellent og ck. Betsy blei 2btk, med Cert og res nordic cert. Jenny blei 3btk og Lussi 4btk med res. cert. en herlig helg med masse hyggelig samvær med andre trivelige "schapendoes-folk". Sosialt og hyggelig, akkurat sånn det bør være. Tusen takk alle sammen Smiler stort

Askepotts Blide Betsy ble BIR på søndagens utstilling. Flott start på utstillingsåret...2 BIR av 2 mulige :-)

Nyeste kommentarer

31.12 | 12:45

Fantastiske Jenny og resten av blidfiser og charmtroll.♥️
En utolig flottet, festlige, kloke, glade chapendoes, "kjappendosser". En vidunderlig rase.♥️
Lykke.

...
10.09 | 21:02

Hei.Kan du sende meg en epost? Enklere å kommunisere på den måten kennelaskepott@yahoo.com

...
10.09 | 20:31

Hei og takk for svar! Hvordan er de i forhold til allergi (tenker på pm de er såkalt allergi vennlig)? Og mår de har vert ute og blitt våt, tørker de lett opp?

...
08.09 | 08:57

De elsker å få være med på aktiviteter og kan brukes til det meste. Men takler godt at det ikke skjer noe hele tida(Trives utmerket i sofaen )Flott famhund

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE