Askepotts blogg

2019 et flott år for Kennel Askepott

Nok et år går mot slutten, og det er tid for et tilbakeblikk.

2019 har vært et aktivt år for Kennel Askepott, med mange flotte opplevelser.

Det har blitt arrangert aktivitetshelg i Hamarområdet, gjeterkurs i Vågå, turdager rundt omkring, klikker/shaping-kurs mm. 

Flere av hundene fra Kennel Askepott er aktive rundt omkring med forskjellige aktiviteter (uttilling, rallylydighet, gjeting,agility osv) Noen konkurrerer og andre trener for gøy.

Vi er så takknemlige for alle de flotte valpekjøperne som gir hundene de gode hjemmene de fortjener. 

I løpet av året har vi  også fått flere nye tilter på Askepott-hundene.Askepotts Blide Billy ble Norsk Utstillingschampion. Kullsøster B-Jenny ble også det, i tillegg ble hun Dansk utstillingschampion. På årets Norske Vinner -utstilling, fikk vi nok en Norsk Juniorvinner i gjengen. Askepotts Charming Collargol ble Norsk juniorvinner 2019. Kennel Askepott blir nok en gang kåret til «Årets oppdretter» av Norsk Schapendoesklubb. Vi har 8 hunder inne på lista, og mange høyt opp. Betsy gjorde det best av våre, og det er ikke værst, når hun i tillegg har hatt valpekull i år.  Hun var en super Mamma. 

Flere har også tatt helseundersøkelser, noe vi er veldig opptatt av i Kennel Askepott.  Hofter og albuer er røngtet på 6 stk, alle med beste resultat. 10 stk har blitt øyelyst, og alle 10 ble øyelyst fri. Fantastiske resultater!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.12 | 08:42

Hei.
Er interresert i en av valpene om dere har flere igjen.
Har litt problemer med mailen så om dere kunne ringe meg på telefon 90195970.
Mvh. Torill Gunderesn

...
31.10 | 17:49

Fin fyr💙

...
31.10 | 17:47

Så hærlg❤️

...
08.07 | 19:01

Det er forholdsvis stor variasjon innad i rasen på vekt. De fleste tisper mellom 13-16kg og hannhunder 15-20 kg.Noen mer. Sosiale og trivelige begge kjønn.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE