Askepotts blogg

Den herlige gjengen har nå flyttet inn i stua. De trives og utvikler seg godt. I dag har de fått smake på noe annet melk, og det falt i smak hos hele gjengen.
2 uker har gått siden de eventyrlige valpene til Jenny ble født. De har vokst bra alle sammen. Fått sin første kur mot invollsparasitter. De har åpnet øynene og det er alltid så spennende å følge med på.
Alt står bra til i valpekassa. Nå ser vi antydning til at øynene skal åpne seg....det er alltid spennende. De kravler rundt på ustøe bein. Matlysten er på topp.
Nå er valpene 6 dager. Jenny er dyktig valpemor. Vi har hatt ei stri med diare på valper, men håper og tror vi har fått bukt med styggdommen nå. Alle har spist og virket i grei form, og har doblet kroppsvekten sin i løpet av første uka.
Jenny fødte natt til 12. mars 6 nydelige små valper. Hun jobbet hardt på hele natta, flinkeste Jenny-mor. Det ble 3 små tisper og 3 hannhunder.

Nyeste kommentarer

09.12 | 08:42

Hei.
Er interresert i en av valpene om dere har flere igjen.
Har litt problemer med mailen så om dere kunne ringe meg på telefon 90195970.
Mvh. Torill Gunderesn

...
31.10 | 17:49

Fin fyr💙

...
31.10 | 17:47

Så hærlg❤️

...
08.07 | 19:01

Det er forholdsvis stor variasjon innad i rasen på vekt. De fleste tisper mellom 13-16kg og hannhunder 15-20 kg.Noen mer. Sosiale og trivelige begge kjønn.

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE