Askepotts blogg

Da har Lykke og Aslan møttes, og de hadde tre vellykkede parringer. Nå er det bare og smøre seg med tålmodighet, krysse fingre,tær og labber, og håpe på godt resultat. Ventetiden frem til ultralyd er alltid spennende.🙂

En gladnyhet til, er at Askepotts Ask nok en gang er øyelyst fri for arvelige øyesykdommer😀

Nok en gang har Askepotts Blide Betsy blitt øyelyst, fri for arvelige øyesykdommer. Hennes sønn, Askepotts Dreamdog Donny har røngtet hofter og albuer med beste resultat. HD:A AD:0 Det gleder et oppdretterhjerte stort. Man fokuserer på god helse, og gjør det man kan for å avle friske, sunne hunder, men har aldri noen garanti, så derfor gleder slike gode resultater stort.
Askepotts Charming Cinderella, alias Lykke, har vist tegn på at løpetiden er rett rundt hjørnet siden før jul....er rart med det, at når man gjerne vil at løpetiden skal komme, da føles det som om tida går såååååå tregt! Vi gleder oss veldig til at denne herlige, vennlige og humørfylte frøkna skal bli mor :-)
GRATULERER SÅ MYE TIL ASKEPOTTS CHARMING CAJSA OG MONICA! Cajsa har endelig vært på utstilling igjen, og fikk sitt cert etter fylte 2 år på første forsøk. Hun kan nå titulere seg Norsk Utstillingschampion. Jeg er så stolt og takker ydmykt Monica som eier hunden sammen med meg. du gjør en knakandes god jobb med henne, hun kunne ikke kommet til bedre folk enn deg og din familie… La oss nå håpe at det snart blir mindre sykdom og smittefare i landet, slik at dere kan få konkurrert i agility som dere så gjerne ønsker. Og igjen Gratulerer så mye——vel fortjent
Da skriver vi oktober....jammen meg på tide å oppdatere hjemmesida. siden sist har flere av Askepottene vært ute og konkurrert, både i agility , rallylydighet og på utstilling, med flotte resultater. Fler har også røngtet hofter og albuer, og blitt øyelyst fri. Vi har ikke vært så aktive som normalt i disse "covid-tider" og håper på at samfunnet normaliseres etterhvert. Vi har hatt en turdag, og det var skikkelig hyggelig å treffe dere som kom. Vi gleder oss til flere treff.

Nyeste kommentarer

10.01 | 12:22

Deler gleden og forventningene deres til løpetid og mange fine valper. Håper en av dem finner veien til Vestland og Loen.

...
05.01 | 08:51

Heisan. Kan du sende meg en epost?
kennelaskepott@yahoo.com

...
28.12 | 01:06

Hei, er interessert i valp fra neste kull.
Har vokst ppp med hund. Hatt schafer og to Bouvier des Flamdres.
Noen år siden nå, men klar for ny!!!

...
09.12 | 08:42

Hei.
Er interresert i en av valpene om dere har flere igjen.
Har litt problemer med mailen så om dere kunne ringe meg på telefon 90195970.
Mvh. Torill Gunderesn

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE